SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB PROGRAM E-KEUSAHAWANAN PALING HANGAT DI PASARAN!

Anda impikan kebebasan kewangan, masa atau bekerja? Tiada pekerjaan? Masalah kewangan merunsingkan anda?


Hanya lakukan secara sambilan atau sepenuh masa melalui sistem pemasaran kami, anda mampu menghasilkan pendapatan yang luar biasa. Kini anda tidak perlu lagi risau kerana kami menyediakan platform untuk anda meraih pendapatan lumayan melalui gabungan kehebatan Pos dan Internet. Sertai kami, 343-787.com akan membantu anda memulakan perniagaan SIBER (E-Dagang). Laman web percuma seumur hidup disediakan, tidak perlu risau ketiadaan produk kerana kami telah menyediakan segalanya untuk anda mulakan.

Kami bukan menjual e-book, teori mahu jadi kaya, buku motivasi mahupun risalah panduan untuk menghasilkan duit. Banyak program kewangan yang sering anda temui hanya menjual teori dan panduan untuk menjadi kaya dengan mudah dan teknik hebat; sedangkan yang hebatnya hanya pada iklan! Mereka jadi kaya kerana berjaya menarik minat anda untuk membeli buku atau e-book mereka, sedangkan mereka sendiri tidak pernah mengamalkan teori-teori yang terdapat di dalam buku jualannya. Dan jika anda ingin kaya seperti mereka, anda terpaksa cari jalan sendiri atau paling mudah -- jual balik apa yang anda telah beli!

BAGAIMANA MEMPEROLEHI PENDAPATAN RM50 hingga RM500 ATAU LEBIH SETIAP HARI HANYA SAMBILAN DI RUMAH. BAGAIMANA?

Teruskan membaca panduan ini dan bertindaklah dengan pemikiran yang positif. Ketepikan seketika siapa anda, pegangan hidup, pangkat dan darjat. FIKIRKAN ini adalah langkah anda yang betul untuk memilih keselesaan hidup seperti mana insan lain yang telah berjaya. Panduan ini adalah sebahagian dariapa yang bakal anda perolehi apabila anda telah bersedia. Ramai yang masih tercari-cari suatu kaedah yang mampu mengubah taraf hidup dengan cepat , mudah dan tanpa mengambil risiko apa-apa. Kaedah atau pun teknik yang akan saya perkenalkan kepada anda ini adalah merupakan suatu kaedah yang mana anda mampu menjana wang anda dari RM50 hingga RM500 sehari dalam masa yang amat singkat malah boleh dicapai dalam masa 90 hari. Kaedah ini merupakan suatu pendekatan perniagaan yang mudah dan ringkas dan dapat dijalankan secara sampingan dirumah atau sepenuh masa. Kaedah ini telah diamalkan di Negara maju dan telah terbukti berkesan. Ia bukan perjudian, skim cepat kaya, pelaburan dalam bursa saham, surat berantai atau sistem gandakan wang anda. Lupakan semua itu. Kaedah ini sah disisi undang-udang dan tidak menyalahi hukum syarak, ianya mampu mengubah taraf hidup anda dengan syarat anda mahu melakukannya. Seperti yang disebutkan di atas perniagaan urusniaga seperti yang anda sedang baca dan dapat ini memang telah membantu ramai orang mencorak pendapatan yang lebih baik. Kerjanya mudah dan mempunyai sistem yang mudah dilaksanakan.

SEMUA BERHAK UNTUK BERJAYA.....

KEJAYAAN bukanlah destinasi. Juga bukan soal keberhasilan sampai ke destinasi. Kejayaan adalah sebuah perjalanan yang tiada henti.


Terlebih dahulu, anda harus mengenal pasti apakah impian anda. Kemudian, kembangkan potensi dalam diri untuk menjadikan impian berkenaan, suatu kenyataan!
Syarikat yang paling mantap wujud dalam diri anda – “You Inc.” Bersediakah anda untuk mengeluarkan potensi yang ada dalam diri?

You inc adalah mengenai perubahan.Kejayaan memerlukan perubahan,kesanggupan dan komitmen,utk keluar ke zon selesa
You Inc. adalah mengenai komitmen dan keinginan untuk merubah diri dan kedudukan anda dalam kehidupan. Dengan memulakan You Inc. anda sendiri, anda berubah daripada hidup makan gaji kepada memiliki perniagaan sendiri – daripada pengikut menjadi pemimpin. Paling menarik, dengan memiliki You Inc., anda boleh menentukan siapa yang anda ingin turut serta dalam perjalanan menggapai impian.

You Inc. adalah mengenai berganding bahu dengan mereka yang mempunyai impian yang sama – keinginan yang membara untuk berjaya, seperti anda. Sekecil-kecil titisan air, apabila banyak menjadi lautan yang besar.

Jgn risau,syarikat ini didaftarkan dlm KPDNHEP

Sijil premis syarikat

Rafa Green Sdn Bhd

AJL Nombor (931607)

Lima Tahun

Info Syarikat:

RAFA GREEN SDN BHD 705025-M,

47,JLN KUCHAI MAJU 6,

KUCHAI ENTREPRENEUR PARK,

OFF JL KUCHAI LAMA,

58200,KL,MALAYSIA

PHONE NO:03-7982 1662

FAX:03-7987 1662

www.e-rafa.com

BAD,MULTIMEDIA UNIVERSITY CYBERJAYA : 012- 475 7563

YM!: manchester_boy89@yahoo.com

1 comment:

didie said...

ape ni?
boleh caye ke tak?
takut la nak juin.