result: MU 4 vs FULHAM 0
FIRST GOAL FROM CARLOS TEVEZ..HEADER GOAL..THANKS TEVEZ!!!
SECOND GOAL FROM CARLOZ TEVEZ!!!!

8 MAC 2009(AHAD)

JAM0001 keatas

Aku ngn semangatnya,menonton perlawanan bola sepak antara fav team aku,Manchester United vs Fulham utk FA CUP..MU,ngn slamber nye membelasah Fulham tanpa belas ihsan wpun tanpa beberapa pemain utama yg di rehatkan utk mhadapi game suku akhir ke2 ngn Inter Milan awal khamis nie..Ronaldo,berbatov,giggs,scholes sume direhatkan..MU hampir dkejutkan ngn goal pmbukaan Fulham hasil kesilapan Van der saar,namun vidic lepas pntas mnyelamatkan bola di atas garisan goal MU..nasib bek da Vidic,caya ler vidic..hehe..Game dikuasai oleh Fulham..namun,myb xde rezeki Fulham utk score..Akhirnya,minit ke20,Tevez mnjaringkan goal hasil corner kick darii carrick lalu tevez ngn muka surat selambanya menanduk utk goal pertama MU..selang 14 minute,Tevez skli g mnjdi wira apabila bijak menyepak bola melepasi goal keeper Fulham,scharwzer..goal tue mmg sumpah terbaek..lencong n laju..pjuru goal lak tue..hehe..kedudukan 1st half 2-0..second half,MU skli g mnyerang n akhrnya goal ke3 MU muncul hasil rembatan kencang Rooney di minit50..caya ler rooney..wpun lead 3-0,MU tetap mnyerang n hasilnya,goal ke4 MU dijaringkn Park Ji sung..bangga beb..org asia lak tu score..bila arr aku nk score lak..hehe..Finally,MU menang 4-0..caya ler MU..

Lpas abes je game,aku pon nk tdo larh sbb jpg kul 730 pg nk kena gerak lak ke cheras..sbb de tournament futsal sehari suntuk lak jpg..adoyyy penat,penat..so,doakan kejayaan aku utk game jpg..aku gerak dari cyberjaya kul 745 sbb 830 dah nk start tournament..so,aku hny tido dlm sejam kot sbb xbrani tdo sgt sbb takot x bgun lak..hehe..Alhamdulillah,aku bjaya smp ke destinasi perlawanan..So,cm besa warm up..tggu pny tggu turn,lastly start arr game..mmg best arr game td sbb aku dah bjaya padamkn kritikan org kt aku sblom nie sbb game sblom nie aku kurang mnyerlah..so,prestasi aku hmpir ke tahap sebenar.,hehe..Td,kami layak smp ke Suku AKhir ja..Aku btolak pulang dari sana dlm pkul 6 ptg..game td mg memenatkan sbb cuaca cukup panas..hmpir ptam aku di buatnya.wpun kalah,aku tetap berpuas hati..

Aku smp cyberjaya dlm 730mlm..1baru aku sedar,dah 12jam aku keluar dari cyberjaya rupanya..hehe.Letey gila td sbb game yg memenatkan+cuaca panas+ xckup tdo smlm..mmg aku dah xda tenaga lg..aku tertido td..aku tjga,kul 1130mlm..so,aku mandi n kua mkn lak..Hari nie hari yg memenatkn..tp aku puas hati..




MUKA PENAT+MUKA KECEWA LEPAS KALAH TD..:(

3 comments:

nAdHiRa said...
This comment has been removed by the author.
Syahmee + Entertainment said...

alla²,sian ko.
xpa2 cuba lagi.
kih3!!

Bard said...

thanks so much nur nadhira..
u are the best..
also thanks to syahmee..
thanks!!!