MY NEXT CAR!!!! BARD BMW!!!


Kini,setelah 4 tahun lebih aku tertidur ngn mimpi2 indah antara aku dan gadisku..
skrg,aku baru tjaga dr tdo..n sume mimpi2 aku hnyalah mimpi..aku ingat mimpi aku mjadi kenyataan..tp,pe kan daya,itu mimpi..best gak aku tertidur selama 4tahun setengah..
xsgka aku leh tidur selama itu..mimpi2 ku mmg best..
dlm mimpi aku,aku bercinta dgn seorang gadis dari form 4 smpai larh kami sama2 melanjutkan pelajaran di University..aKu di MMU cyberjaya(bukan U sebenar)hehe,n dia dia UTM skudai(bkn juga U sebenar)hehe..

bnyk kisah silam antara aku dan dia..dari aku skolah asrama penuh smp skrg..dia lah insan yg pling rapat ngn aku..dialah tempat segala-galanya bg aku..aku sayang dia sgt2..
tp,disebabkan aku terlalu rapat ngn (bkn nama sbnar)seorang insan kaum hawa yg bergelar artis,dia dah mula mjauhkan diri dari aku..walaupun kami hanya teman tapi mesra,gadisku sudah x percaya sama aku lg..dia jeles sgt hub kami ber2 walaupun kami hanya bestfren..dia xpt terima hakkat bhawa aku ngn si dia ini bestfren..aku tau,tu tandanya dia sygknku sgt..tp xmengapa,mungkin ini dinamakn hidup bercinta..x smuanya manis.ada kalanya pahit,masin,masam dan mcm2 lg...hehe..

aku terpaksa kehilangan cinta ini disebabkan aku terlalu rapat ngn si dia ini..tp apakan daya,bnyk komitmen yg perlu aku lakukan dgn dia ni..xkn dsebabkn cinta,aku khlgan kwn..dan xkn dsbbkan kawan,aku ilang cinta..aku pon pening(haha)..time aku da problem dlm percintaan,bisness or sbgainya,si dia ini arr slalu bg nasihat n smagt kt aku..tp,xkn hal kechik,aku tpksa lupakan kwan yg baek dgn aku..aku pon xphm lar ngn hidup bercinta nie..hehe

Tp,semuanya sudah berubah..sejak 3minggu lepas,aku sudah terjaga dari mimpi2 ku yg sgt indah n bermacam2 lagi la..hehe..lama gak aku tido,4tahun setengah tue beb..hahaha..
tp xpe lah,skrg,aku sudah x seperti dulu lg..aku kena blja hidup seorang diri lg tnpa cinta dlm hidup..so,inilah revolusi hidup baru aku bak lagu bunkface,revolusi..hahaha..

Sekarang,aku sudah kembali single..aku pon xnk couple2 lg kot buat msa ni..just fren with everybody sbb bila single,sumenya ok,.xde masalah..cuma xde life mcm dulu lg arr..hehehe

aKu hanya pikir msa depanku je..bisness aku,karier aku,n sgalanya..aku ingin hidup ngn lebih mewah nnt..Aku still bersyukur sbb skrg hidup aku dah bnyk berubah hasil titik peluh aku sdiri...bnyk gak peluh aku yerk.hehe..Thanks to Zuber Ismail,seorang atlit silat dunia Malaysia yg mengajak aku menyertai dunia bisness..Thanks sbb kesabaran n tnjuk ajar dia selama ni,aku telah mula mengorak lgkah dlm bisness..Thanks sgt2 sbb perkenal sebuah bisness yg telah mengubah diri n minda aku yg dari suka buang masa terus brubah kearah dunia bisness..Rafa,sebuah biness e-dagang yg best telah mngubah hidupku..thanks zuber n Rafa!..

SO,skrg aku sudah de matlamat..aku ingin berjaya n hidup senang.Mulai skrg,aku perlu usaha kuat dari sekarang supaya 7tahun lagi,aku xperlu bsusah payah lg keja kuat2 n hidup aku akan senang lenang n jd billionaire terus..Amin~

SEMOGA AKU SUKSESS DALAM HIDUP!!!
ENJOY LIFE~

5 comments:

LADYSHASHA said...

caiyok2.
i slalu dgn u, jgn sgih2 da.
ewah ayat. haha!
u cn count on me bebh. :)

Bard said...

thanks shasha for support me..
jnj tau selalu ngn i..ok?

Syahmee + Entertainment said...

sian ko..
xpalaa...

mayb ad hikmah dsebliknya tu..
uhmM~

Bard said...

HURMMM..
nk wat cmne..nie arr dinamakan life..
so,just cary on..
thanks all:)

bee-royale@pendekar said...

rilex bro...
semua kejadian ader hikmahnyer........
jgn sedih2..hidup perlu diteruskan.
bro x kisah boleh join blog kitorang ler..
tp geng kami nie keje kilang jer ler..