THE BEST PLAYER OF THE WORLD,CR 7

MAN UTD 2 vs NEWCASTLE 1


5 MAC 2009 (KHAMIS)

Jam 0001
Lepas smpai kebilik after balik dari futsal+damansara,sperti biasa aku akn online..inilah rutin harianku..aku mesti boring if xde intenet..hdupku bgai xsempurna tnpa intrnet..hehe..
semuanya ada dgn internet..dgn internt larh aku leh wat bsness,pantau pergerakan bsness,tmpat utk aku update segalanya..hikhik..
Aku YM ngn someone..seorang kakak ribena(kakak vitagen) mjadi teman aku smlm..best gak YM dia..dia happening..bole gak aku usik2 dia..hehe...pastu,aku terus menunggu perlawanan antara pasukan kesayangan aku,MANCHESTER UNITED vs NEWCASTLE n kesudahannya,pasukan aku menang 2-1 hasil jaringan Rooney di minit 19 dan Berbatov di minit 56..Goal rOoney berpunca dari hantaran Oshea dan goal berbatOv hasil hantaran park ji sung..yg pling xbest,MU telah dkejutkan dgn goal pembukaan oleh Newcastle di minit 9..Van der Saar akhirnya terpaksa akur selepas 17 Game berturut2 tanpa bolos,akhirnya bolos saja dinding itu bak kata zIZAN,.hehe..tp xpe,yg penting MU menang gak..eh,melalut pjg lak aku mcm pengulas bola sepak ESPN lak,shebby..hehe

Lpas abes je game MU,aku terus tido..Mmndgkn tdo lewat kul 6pg,aku lmbt bgun pg nie..kul 10 baru aku bgun..Aku xpegi class Java Programing..sory sir,,xsedar.,dibuai mimpi..hehe..pastu trus mandi n bsiap utk ke klas Intro Multimedia lak kul 11-1..Pastu,rehat jap,de lg class yg bosan ,Lab tutorial Java Programing..Aku dah arr xphm pe subjek nie..kena g lab lak..g wat programing..adoyy sakit pala btoi..aku xtaw,tp aku wat pala je td..dok lepak2 je..pastu bila sir dtg kt aku,aku cover2 mcm aku wat..padahal aku xwat..hahaha,sir tertipu..pndai gak aku blakon..nie kalau Ahmad Idham ke sesape pengarah xnk ambik aku jd pelakon,confirm rugi nie..hehe..sbb aku pndai blakon menipu sir dlm class..huhu..adoy,dah start merapu lg aku nie..hikhik

Selepas class,aku terus lepak bilik..Kengkawan aku suma trun maen ptg td..aku ja xpegi maen sbb xde mood..aku lapar,,bila aku lapa,aku mmg xde mood nk maen or wat pe2..so,ngn slamber badak sumbu,aku g makan nasi lemak ayam berempah..sedap oooo..huhu

Bila td ptg xmaen,menjelmanya mlm, aku trasa nk maen lak..haishhh,mcm2 sguh aku nie..hehe..sO,aku g larh MMU Badminton Court..pegi maen badminton larh,xkn nk maen golf lak kot kt situ..hikhik..Aku nie bkn reti sgt men badminton,tp rasa nk men gak..sO suka hati aku larh maen pon..nie hak aku..hahaha..wah2,sekali lg aku merapu nmpaknye..hehe:)

Selepas puas maen,akhirnya aku kembali ke kamar ..Aku lepak2 smbil online..pastu,aku kua mkn ngn kengkwan aku utk mhilangkan keboringan dlm hidup..sO,thats all for 5Mac 2009:p

p/s: so,renung2 kan dan selamat beramal..:P

4 comments:

LADYSHASHA said...

ada nama i :) thank you.
ily

Bard said...

hehe..de nama u ke..
sory..xgja..
hehe..

LADYSHASHA said...

xpe. i suka.
haha. i kn ceria :)

Bard said...

hehe..
u mmg sentiasa ceria dear..
sbb tue leh keje ngn astro ceria:)
astro ceria mempersembahkan shasha ceria..hehe:P