nie arr cover album new song from damian,jelita



proses menandatangani kontrak utk FAM

muka yg agak poyo sb dpt borang FAM..bangga lak aku..hehewah2,aku sgt penat lepas suma ujian FAM td..memang best larh td:)



7 MAC 2009(SABTU)

JAM0001 keatas

Lepas jmpe je prospek,aku mcm biasa,trus pulang ke bilik..saja malas nk lepak..sbb sorang mmber aku,amer(bkn nama sbenar) ajak aku stdy lak..smp je di bilik,aku ilex2 lu sat..baru aku buka note online,tetiba de sorang tue online..hehe..terkezut gak aku..aku ingat dia holiday ke g mne2 ke sbb x on9 sblom nie..mcm biasa,aku suka usik2 dia smp dia nie layan kepala gak arr wpun aku baru je kenal dia..aku nk tgelak je lyn dia sbb kepala dia nie mmg 'gila2' sket..huhu..so,dia mmg sporting larh..aku kata pe pon,dia ok je..lyn je..hehe..best arr kaco u vitagen(bkn juga nama sbenar)hehe..

Tgh best kami YM,tetiba muncul lg seorang yg x dijemput pon online..dia tetiba mcm marah2 aku..aku pon pelik arr..npe lak aku ptut dpersalahkn..dia perli2 aku..cakap arr,dah baru kenal someone,trus letak top friends forever.aku pon xphm..u,salah ke i kwn ngn u???de org mcm x ske je i kwn ngn u..:( pelik gak aku..dia cakap aku nie gedix larh,itu ini arr..so,awal2 aku geram gak arr..terbakar gak aku..nasib baek bomba cepat dtg pdam api..hehe..so,aku pon Ok larh..malas nk gado2 ngn minahh nie..aku pon wat dek je..maybe dia da masalah kot time tue..sbb sblom nie,minah yg mara2 aku nie seorang yg hepi+chill..tu yg aku pelik sket bila dia perli2 aku..aku ngn muka surat,hehe buat dek je la..biasa la manusia,mmg pelbagai ragam..
Aku trus buka lagu jelita,bkn jelita yg agnes monica blakon tue larh..tp lagu baru..nyanyian damian mikhail..dia nie kump V.E..mmndgkn V.E amik keputusan ut rehat skejap tahun nie,damian buat arr solo lak..damian nie so far ok larh..bnyk gak lagu2 dia buat utk artis..lagu utk datuk CT nurhaliza,one nation emcee n mcm2 artis laen ygaku x ingt...hehe..dia nie mmg pndai arr buat lagu..lagu2 dia sume best..nasib baek larh dia bg gak aku 1 CD album dia yg tbaru mlmtu time aku p lepak2 di umah dia..dia bg aku free beb..Album ori lak tuh..dia bg cd ngn poster..dia baru je launch lagu tue baru2 nie kt lepaq cafe,hartamas 2mgu lepas..so,klu sesape bminat ngn lagu tue,bole arr dptkn CD tue dari aku sbb damian bg kt aku bnyk CD utk aku tlng dia prmote album baru dia..besa la,skli skla,kena arr gak tlng mmber..so,klu tringin nk dgr,buka arr http://www.guamuzik.com.my/
kat situ bole arr dgr lagu jelita nynyian dmian..best oOoOo..lagu tue top download dlm gua.com.my..mmg best arr lagu tue..klu dgr,mmg ok larh..x de arr aku nk tension2 g..hehe(sempat g aku promote album damian,klu cmnie,ko kena kasi komisen kt aku damian)hehe..

Lepas lyan lagu tue,aku trus ambik my bisness diary..saja tgok schedule aku..biasa larh,org bisness+student,mmg busy arr cikit..huhu..pastu,aku pon wat arr planning lak utk memajukan lg bisness2 aku tue..lpas sumenya siap,aku pon zZzZzZzZzZzZ larh..hehe..x stdy gak aku smlm..mmg nk stdy mcm2 halangan n rintangan sguh larh..hehehe..So,skrg aku d buai mimpi indah la kot..Jpg ptg kul 5 aku kt tasik permaisuri lak..de fitness test(cooper n yoyo test)..mesti letih jpg..so ambik kputusan utk tido puas2 dlu..

Aku bergerak dari cyberjaya kul 430 ptg menuju ke destinasi cooper n yoyo test kt Tasik Permasuri Cheras(blkg stdium bola sepak Cheras)..Smp2,hjan agak lebat..so,pihak management club tunda after hujan..sO,sume lepak2 dulu jap td..pakat pekena mcm2 kt foodcourt De Santai dlu sat..besa la,dah hujan lebat,so perut msing2 dah bunyi mcm2..pakat lapaq,suma pekena je larh pa yg ada..dsbbkan aku dah pekena roti kaya+telur suku masak kt cyberjaya td,so aku x arr lapaq sgt..aku pon order larh mango ice blended(tulis omputih plak dah..wat mcm pndai omputih lak..hehe)pastu,ada sesi menandatangani borang ngn FAM..kira bangga la beb..dpt sign contract tue..terasa diriku bagai cristiano ronaldo lak..haha poyonya ku..hehe

Seperti dijanjikan,after hujan dah xda,hujan balik wat show kt mn lak ntah..hehe,,dah nk merapu balik..hujan sbenar arr,,bkn hujan nama sbenar band hujan...tp hujan(rain)hehe..So,bila dah Ok,coach ngn manager pon pggil suma player exercise dulu sat..pastu,kami pon pakat lari sejauh 2.8 KM utk ujian cooper..syarat FAM,suma wajib lepas bwh masa 12 minit..tp xpa,kami buat 2.8 KM sbb nk tgok fitness player msing2..so,aku jd leader lak time lari td..aku pon ngn penuh semangat kesukanan,memulakan ujian cooper n diikuti suma player follow blkg aku..aku ngn control macho nya,trus memulakan lgkah kaki kanan(ambik berkat sket smbil baca bismillahirrahmanirrahim) trus lari..hehe..akhirnya aku dpt no2,,kapten aku potong last minute lak..ingtkn aku dpt 1st time cooper test..tp xpa..aku bangga gak beb sbb 2.8 KM pon,aku still bwh 12minute..kapten aku,mr aflan(kali nie nama sebenar lak)hehe dpt no 1..masa dia,11.35 minute,masa aku lak 11.40 minute..so,kira bangga arr sbb syarat FAM,dia nak bwh 12minute utk 2.4Km,tp kami dua nie still bwh 12minute even kami wat 2.8KM..hebat tue..tepuk la sikit tgn..hehe(poyo lak aku kt situ)hehe..yg laen,sume player average bwh 15minute utk 2.8KM..so,suma kira lepas arr syarat FAM sbb kami lari 2.8KM,bkn 2.4KM sperti syarat sbenaq FAM..pastu ada lak yoyo test..tue pling xbest..sbb bnyk nk kena wat..lari p kon patah blik,sit up ngn mcm2 lg..sakit blkg aku d buatnya,.adoyy,klu da org sudi urut bdan aku ok gak nie..
lpas sume tue,kami ada taklimat lak td..taklimat pasai tournament esok ngn Liga Futsal Belia Kebangsaan FAM 2009..pasai esok,esok start kul 830 pg..yg FAM tue,start 15March nie smp 1 Jun..

So,lepas taklimat,aku pon bgegas gerak balik cyberjaya sbb dah mghrib..x elok lak lepak time mghrib..so,akhirnya aku smp cyberjaya..penat beb..tp puas hati arr dh bjaya lepas sume ujian FAM td..

2 comments:

SyuhadaJohari said...

Lepas jmpe je prospek,aku mcm biasa,trus pulang ke bilik..saja malas nk lepak..sbb sorang mmber aku,amer(bkn nama sbenar) ajak aku stdy lak..smp je di bilik,aku ilex2 lu sat..baru aku buka note online,tetiba de sorang tue online..hehe..terkezut gak aku..aku ingat dia holiday ke g mne2 ke sbb x on9 sblom nie..mcm biasa,aku suka usik2 dia smp dia nie layan kepala gak arr wpun aku baru je kenal dia..aku nk tgelak je lyn dia sbb kepala dia nie mmg 'gila2' sket..huhu..so,dia mmg sporting larh..aku kata pe pon,dia ok je..lyn je..hehe..best arr kaco u vitagen(bkn juga nama sbenar)hehe..

GEDIK!!!! BARD SI PERASAN!!!

Bard said...

syuhada johari,sekarang saya nk tny awak,pe msalah awak yg sebenarnya???
saya pon xphm ngn awak..
dari smlm g nk eo ngn saya..
npe ek?